Начало Бокс Боксьорка уби мъжа си с бейзболна бухалка
0

Боксьорка уби мъжа си с бейзболна бухалка

Боксьорка уби мъжа си с бейзболна бухалка
0

Бивша професионална боксьорка е пред угрозата да лежи поне 10 години в затвора, след като полицията е открила доказателства, че е убила мъжа си. Вивиан Обенауф, която има 14 победи и 6 поражения на професионалния ринг, е с повдигнати обвинения, че умишлено е умъртвила своята половинка, собственик на верига ресторанти в Швейцария!

Семейната драма се е разиграла в края на 2020 година, но едва сега се появяват доказателства, които да подкрепят прокуратурата и оттам да предявят и обвинения за предумишлено убийство.

Обенауф, която през 2016-а губи от Кейти Тейлър в подгряващ мач на галавечерта в Манчестър, при която Антъни Джошуа нокаутира Ерик Молина в третия рунд, е задържана в ареста в Интерлакен. Тя е обвинена, че е ударила 19 пъти съпруга си с бейзболна бухалка. Двамата са били женени от само 10 месеца.

Според пресата в Швейцария, новите доказателства в посока потвърждаване на вината й, са свързани с това, че Обенауф единствена е имала резервен ключ за апартамента на съпруга й. Полицията не е установила влизане с взлом.

Самата тя твърди, че е била в своя дом и е гледала филм, но свидетел е разказал, че е видял колата й да паркира пред блока на жертвата малко преди да се стигне до убийството. Друго доказателство, което може да вкара боксьорката в затвора за 10 или повече години, е наличието на нейно ДНК по телефона на съпруга й, който е бил счупен при атаката. Тя самата категорично отхвърля обвиненията.

Обенауф губи от Тейлър в подгряващ мач на Антъни Джошуа в Манчестър