Начало Бокс Братя Пулеви се срещат с фенове в Бургас

Братя Пулеви се срещат с фенове в Бургас

Братя Пулеви се срещат с фенове в Бургас
0

Популярната боксова фамилия Пулеви ще има открита среща с фенове този уикенд, съобщават те в профила си във Facebook. На 29-ти август, неделя, професионалните ни боксьори Кубрат и Тервел Пулеви ще посетят спортен център „Аякс“ по покана на едноименния боксов клуб с треньор Милен Паунов.

Срещата е насрочена за 11:00 ч., а всеки желаещ ще има достъп. Трикратният претендент за световната титла в тежката категория, европейски шампион по бокс за професионалисти в свръхтежка категория Кубрат Пулев, както и бронзовият медалист от Летните олимпийски игри в Лондон 2021 ще разговарят с състезатели и посетители и обещават много автографи и снимки за спомен. 

„Причината да поканим братя Пулеви е големият интерес, който има към тях в Бургас. Доста момчета, които тренират при нас, са вдъхновени именно от Кубрат и Тервел. Щастливи сме от факта, че толкова успешни и популярни боксьори ще гостуват на нашия клуб „Аякс“ и ще се запознаят с условията, в които провеждаме нашите тренировки“, заяви инициаторът на събитието Милен Паунов.

Паунов е приятел с Пулеви, с Тервел той е бил съотборник в Национална спортна академия „Васил Левски“, ходили са заедно по лагери, а на два пъти бургазлията се е изправял в боксови двубои срещу Кубрат и един път срещу Тервел.

Всеки, който желае да се срещне с двамата български боксьори е поканен и добре дошъл.