Начало Бокс Бриедис отпусна три рунда на Ман (ВИДЕО)
0

Бриедис отпусна три рунда на Ман (ВИДЕО)

Бриедис отпусна три рунда на Ман (ВИДЕО)
0

Майрис Бриедис (28-1) направи първа защита на световната си титла в полутежка категория на IBF. 36-годишният латвиец не срещна никакви затруднения пред родна публика в Рига. Шампионът срази в рамките на три рунда претендента Артур Ман (17-2).

Бриедис не остави шанс на съперника си, като успя да го прати два пъти на пода, преди да дойде и нокаутиращият удар в края на третата част. Германецът бе повален за пръв път във втората част, когато падна след тежък десен малко преди гонга. В третия рунд ситуацията се повтори, само че този път Бриедис първо извади въздуха на съперника си, след което го довърши с успешна серия в самия край на частта.

Така латвиецът изпълни заканата си да приключи бързо битката в „Арена Рига“. Той обяви преди срещата, че иска да демонстрира превъзходство срещу Ман, след което да опита да обедини всички пояси в полутежка категория.

По всяка вероятност първото име в списъка му, ще бъде Лоурънс Околи (17-0). Британецът е шампион на WBO, като направи последната защита на пояса срещу Дилан Прашович (15-1) на 25 септември.