Начало Бокс Чисора дава акъл на Джошуа
0

Чисора дава акъл на Джошуа

Чисора дава акъл на Джошуа
0

Дерек Чисора, който след броени дни ще боксира с Кубрат Пулев в „О2 Арена“ в Лондон, си позволи да даде съвети на Антъни Джошуа. 38-годишният британец направи това във връзка с предстоящия реванш на сънародника му срещу Олександър Усик.

Ей Джей ще опита да си върне световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO на 20 август в Саудитска Арабия. Наскоро той и Чисора имаха разговор, в който Джошуа бе този, който обясняваше на приятеля си какво да направи, за да победи Кубрат Пулев. Изглежда сега ролите са разменени.

Той трябва да го удря много здраво. Усик се движи много, винаги сменя посоката, така че един от приоритетите на Ей Джей е да ограничи тези движения, да го накара да спре да мърда. Има само един начин – удари по рамената, ребрата, хълбока, няма значение. Правили го, Усик става лесна мишена“, коментира Чисора.

Дали неговите съвети ще свършат работа на Джошуа ще разберем след месец и половина. А дали акълът, който Ей Джей му даде за битката с Кобрата, ще е от полза на Дерек, ще стане ясно тази събота вечер.