Начало Бокс Чисора сензационно обяви край на кариерата си (ВИДЕО)
0

Чисора сензационно обяви край на кариерата си (ВИДЕО)

Чисора сензационно обяви край на кариерата си (ВИДЕО)
0

Дерек Чисора обяви, изненадващо за мнозина, че слага край на кариерата си. „Войната“, както сам се прекръсти ДелБой заяви в кратко интервю, че няма да има следващ съперник на ринга, защото се отказва от бокса.

38-годишният британец направи това непосредствено преди излизането на ринга на Джо Джойс и Джоузеф Паркър в събота вечер в Манчестър. Видеото от краткото интервю обаче бе публикувано днес.

Любопитното е, че Чисора не даде индикации, че мисли за оттегляне, когато застана лице в лице с Тайсън Фюри веднага след въпросния двубой. Тогава той предизвика световния шампион на WBC и по нищо не личеше, че няколко часа по-рано е заявил, че спира с бокса.

В такъв случай е трудно да се повярва, че решението му е окончателно. Ако то все пак е такова, това ще означава, че Кубрат Пулев е бил последният съперник в кариерата на Дерек. Британецът спечели спорно с 2:1 съдийски гласа при битката им в Лондон през юли месец. След въпросната среща той отново каза, че е готов да боксира с всеки и няма търпение да се върне и опроверга съмненията, че спира…