Начало Бокс Децата на Фюри ще напуснат училище след 11-годишна възраст

Децата на Фюри ще напуснат училище след 11-годишна възраст

Децата на Фюри ще напуснат училище след 11-годишна възраст
0

Тайсън Фюри и съпругата му Парис са решили да оставят децата си в традиционно училище само до 11-годишна възраст. След това те ще продължат образованието си у дома. Тайсън не само, че не се срамува от произхода си, но и го е издигнал на пиедестал. Това е и причината да се спази обичаят на Пътуващите народи (циганите) във Великобритания.

Децата на Пътуващите остават в училищните институции само до 11 години. Фюри и съпругата му са имали противоречия по темата, тъй като „Циганския крал“ е искал момчетата му да се изучат докрай, но в крайна сметка двамата са постигнали съгласие те да продължат образованието си у дома.

Семейство Фюри имат общо шест деца като най-голямото – Венецуела вече е напуснала училище. Това е било и нейното желание като всичките ѝ приятели също вече се изучават у дома. Частен учител ѝ помага с уроците и се грижи тя да покрива всички тестове.

„Просто пренесохме тази стара традиция в 21-ви век.“ обясни Парис Фюри. „Дъщеря ни вече не ходи на училище, а се изучава вкъщи като ще започне и уроци по пияно. Ще остане у дома, докато не си намери съпруг, както ще направят и момчетата, които ще трябва да си вземат съпруги.“

Тайсън Фюри неедократно е споделял в интервюта, че не смята да остави много пари на децата си, тъй като да получават всичко наготово е опасно за положителното им развитие.