Начало Бокс Дейна Уайт с огромен залог за победа на Канело с нокаут

Дейна Уайт с огромен залог за победа на Канело с нокаут

Дейна Уайт с огромен залог за победа на Канело с нокаут
0

Президентът на UFC – Дейна Уайт, обясни защо е гледал боксовия мач между Канело Алварес и Кейлъб Плант.

Той беше уловен да наблюдава на екран пред себе си спора за титлите в супер средна категория, докато на метри от него Роуз Намаюнас и Вейли Жан се биеха за пояса в неговата верига.

„Харесвам Канело, гледах битката. Бях заложил на Канело, затова. 100 хиляди долара да спечели с нокаут“, призна Уайт.

Журналистите го попитаха шеговито дали е платил на конкурентите си в същата вечер и Дейна през смях призна.

Шефът на най-популярната организация за смесени бойни изкуства разкритикува решението на колегата си Стивън Еспиноза, който е президент на Showtime.

„Беше лудост да направят мача в същата вечер с нас, това нямаше никаква логика. Но не съм очуден, Стивън е з**ник. Това беше лоша идея. Цената от 80 долара също няма да коментирам“.

В кръга на шегата, поне със спечеления залог от нокаута на Канело в 11-ия рунд Дейна ще поеме разходите си за платеното гледане.

Според коефициентите на един от водещите международни букмейкъри, Уайт е генерирал чиста печалба от 53 900 долара за успешната си прогноза.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.