Начало Бокс И Камару се закани на Канело!
0

И Камару се закани на Канело!

И Камару се закани на Канело!
0

Изглежда в последните седмици е изключително модерно знайни и незнайни хора да се целят в победа над Канело Алварес. Мексиканската суперзвезда се превърна в следващия мечтан съперник, който би могъл да донесе солидни приходи на всеки, който се изправи срещу него.

Световният шампион в супер полусредна категория трябваше да боксира с Кейлъб Плант. Двамата водеха преговори за обединение на всички значими пояси, но в крайна сметка не стигнаха до споразумение. Това отново даде повод на поредния боец да поиска мач с Алварес. Този път заканата дойде от шампиона на UFC Камару Усман.

Според „Нигерийския кошмар”, той има достатъчно аргументи, за да победи Канело в боксов двубой. „Смятам, че мога да постигна всичко, стига ментално да се наглася в тази посока. Не изказвам неуважение към Канело. Той е един от най-добрите, един от най-великите на своето поколение. Уважавам уменията му и мисля, че е феноменален шампион. Но също така знам, че каквото и да поставя пред себе си като цел, мога да го постигна. Така че, ако в близко бъдеще такъв мач е възможен, нека го направим. Вярвам, че ще спечеля”, отсече Усман.

Заканата му звучи някак странна, с оглед на факта, че Камару е известен като един от най-добрите борци в UFC, а не с боксовите си умения. Шампионът в полусредна категория ще срещне Колби Ковингтън на 6 ноември в Ню Йорк.