Начало ММА Колби Ковингтън: Вярвам, че направих достатъчно за победата

Колби Ковингтън: Вярвам, че направих достатъчно за победата

Колби Ковингтън: Вярвам, че направих достатъчно за победата
0

Колби Ковингтън не успя да спечели титлата на UFC за втори път в своята кариера, като отново Камару Усман се оказа прекалено голяма хапка за иначе голямата уста на амерканеца.

„Нигерийския кошмар“ взе главното събитие на UFC 268, което се явяваше реванш между него и „Хаоса“. Макар този път срещата да нямаше преждевременен край, Ковингтън отново не можа да наложи стила си над Усман и да направи достатъчно, че да получи съдийското решение в края.

Embed from Getty Images

Хората с решенията около клетката отсъдиха единодушно за шампиона, но претендентът бе убеден, че е направил напълно достатъчно, за да му бъде вдигната победоносно ръката.

„Не се гордея с представянето си, трябваше да спечеля този двубой“, заяви 33-годишният американец.

„Отново беше много оспорван мач, но да ви кажа честно, в моята глава бях сигурен, че печеля. По мои сметки спечелих три от петте рунда. Той ме намираше, после аз го намирах. Беше близък и оспорван двубой.

Embed from Getty Images

„Не мисля, че първите два рунда бяха за него. Може би вторият, но не и първият. Не знам защо и как са решили, че и Рунд 1 трябва да е за него. Видях, че единият съдия е дал 49-46, което е абсолютна шега.

„Все още не съм приключил с Камару. Рано или късно пак ще се бия с него“, подчерта Ковингтън.