Начало Бокс Дейв Алън: Надявам се Дюбоа да преодолее този тежък момент

Дейв Алън: Надявам се Дюбоа да преодолее този тежък момент

Дейв Алън: Надявам се Дюбоа да преодолее този тежък момент
0

Дейв Алън, който наскоро обяви своето оттегляне от професионалния бокс, се включи в дебата дали Даниъл Дюбоа се е предал при поражението си от Джо Джойс. Британецът сравни отказването си при загубата от Дейвид Прайс с тази на Дюбоа.

„Когато се боксирах с Дейвид Прайс, аз се предадох. Наистина се предадох. Това беше за мое добро и ми даде възможност да остана здрав, което се надявам да продължи, колкото и дълго да живея.Но аз се предадох. След битката, в продължение на месеци, бях по-нисък от тревата, защото, ако не друго, съм горд човек. Едва сега, когато съм пенсионер, осъзнавам, че съм постъпил правилно. В моето състояние на полусъзнание взех най-разумното решение, което някога съм вземал. Що се отнася до Даниъл Дюбоа сценарият е напълно различен. Той е млад, кариерата му едва сега започва и не знам накъде ще поеме след поражението си“, сподели Алън пред worldboxingnews.net.

Припомняме, че преди седмица Джо Джоис нанесе първа загуба в професионалната кариера на Даниъл Дюбоа. Сблъсъкът приключи след като младият английски талант клекна в десетия рунд при поредния джеб, който получи в лявото око от Джойс и реферът беше принуден да прекрати двубоя.

„Ще бъдат задавани въпроси и душата му ще бъде извадена, но се надявам, че хората, които са около Даниъл Дюбоа и ги е грижа за него, ще му помогнат да преодолее този момент, защото му предстоят няколко тежки месеца“, завърши Алън.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.