Начало Бокс Непобеден германец за Дюбоа: Той е страхливец

Непобеден германец за Дюбоа: Той е страхливец

Непобеден германец за Дюбоа: Той е страхливец
0

Ерик Пфайфер, който трябваше да се бие с Даниъл Дюбоа през миналия август, заяви, че английският боксьор изпитва страх да излезе срещу него на ринга.

„Проведохме пресконференция и видях отблизо страх в очите му. Той се оттегли срещу мен, преди да се оттегли срещу Джойс. Той няма сърце и не е истински боец. Той е страхливец. Мисля, че щях да го победя. Когато го удари някой, той не помръдва. Това е грешка. Технически съм много по-добър от Даниъл Дюбоа.

Пожелавам на Джойс много добри битки. Той е добър човек, харесвам го. Надявам се да можем да се бием помежду си. Бих се радвал да се бия с всеки“, разкри Пфайфер пред „Sky Sports“.

Припомняме, че непобеденият германец и Дюбоа трябваше да се срещнат на ринга, но дни преди сблъсъка бе обявено, че има проблем с документите на Пфайфер и в крайна сметка „Динамита“ излезе на ринга срещу Рикардо Снайдерс.

„Всички знаят защо ангажираха друг човек и се биха с него, а не с мен. Уведомиха ме едва една седмица преди битката. През цялото време тренирах и бях щастлив да се бия с Даниъл Дюбоа, а след това ме смениха. Не беше честно. Опропастиха целия ми лагер“, завърши Пфайфер.

34-годишният боксьор има общ баланс от 7 успеха и нито едно поражение в професионалната си кариера. Той е спечелил 5 срещи преди финалния гонг. Роденият в Асбест, Русия Пфайфер побеждава на два пъти при аматьорите настоящия олимпийски шампион при най-тежките – Тони Йока.