Начало Кикбокс и муай тай Бойна зала бижу се появи в Добрич (ВИДЕО)

Бойна зала бижу се появи в Добрич (ВИДЕО)

Бойна зала бижу се появи в Добрич (ВИДЕО)
0

Спортен клуб по кикбокс „Десант“ отвори вратите на новата си спортна зала в град Добрич. От няколко дни отборът тренира в красивото съоражение, което разполага със съблекални, бани, уреди за силови упражнения, 10 чувала и татами, което е доставено от САЩ.

Драгомир Йорданов, който е президент и треньор на клуба, посочва пред медийна група „Добруджа“, че това е една от най-добрите бойни зали в страната и отговаря на европейските стандарти.

„За първи път в Добрич има такава зала – с абсолютно всичко. Татамито е възможно най-доброто. Така съм го избрал, че да сведем до минимум контузиите. Обезопасил съм до максимум всичко, което зависи от условията в залата“, заяви Йорданов.

Той регистрира клуба към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай през лятото на 2020 г. и още в дебютното участие на Държавно първенство по кикбокс през месец август в Камчия, тимът спечели 6 медала. Към момента в тимът се подготвят 20-сет състезатели, които да участват на републиканското в стил лоу кик при юношите през месец март в Шумен (5-7 март).

Още по темата може да прочетете ТУК.

Драгомир Йорданов е един от най-успешните спортисти на Добрич. Той е шампион и медалист от държавните първенства по ММА. От десет битки на професионалния ММА ринг има 7 победи, включително две международни. В професионалния К1 има 2 победи и 1 загуба.