Начало Бокс Дейзи Ланг: Тренирам двуразово в периода на карантина

Дейзи Ланг: Тренирам двуразово в периода на карантина

Дейзи Ланг: Тренирам двуразово в периода на карантина
0

Животът на Дейзи Ланг не се е променил много от старта на карантинния период, поради разрастващата се пандемия от коронавирус в цял свят. Най-успешната българска професионална боксьорка разкри новината в предаването „Тази неделя“ по bTV.

„Тъй като боксът е индивидуален спорт аз нямам особено голяма промяна в начина си на живот. Тренирам двуразово. При нас е възможно да тичаш навън с маска, да се разхождаш без да имаш контакт с хора, както и да караш колело. Тренирам много у дома, в двора си имам дърво, което използвам като чувал“ , сподели петкратната световна шампионка, която от много години живее в Лос Анджелис.

„Аз също имам много тежки дни, в които се чудя какво да правя. Аз съм човек, който пътува много и е в движение, но в един момент трябваше да си седя вкъщи. Спортът ме е научил да имам дисциплина, да имам отговорност и да приема каква е ситуацията. Негативните неща, които ми идват в главата, аз ги преобръщам в позитивни. Намирам си работа, за да съм заета и се чувствам добре“ , заяви Ланг.

Тя смята, че изолацията не е оправдание за липса на физическа активност.

За мен няма извинение. Ако искаш и имаш желание да спортуваш, ще намериш начин дори да си в една стаичка. Има толкова много упражнения, които можеш да правиш у дома“ , добави шампионката.

По последни данни на университета „Джон Хопкинс“ заразените с коронавирус по цял свят са над 2 404 000 души. Починалите до момента са над 165 000 души.

#ОтговорниВкъщи