Начало Бокс Дилиън Уайт: Истинското име на Фюри не е Тайсън
0

Дилиън Уайт: Истинското име на Фюри не е Тайсън

Дилиън Уайт: Истинското име на Фюри не е Тайсън
0

Размяната на “любезности” между Дилиън Уайт и Тайсън Фюри премина на ново ниво, като “Крадеца на трупове” обвини сънародника си в грандиозна измама относно произхода му.

Според него, “Циганския крал” е променил името си, за да звучи “по-страшно”, а като малък се е ползвал с привилегии, които не отговарят на претенциите му за прякора, който сам си лепна преди години.

“Моето истинско име е Дилиън. Зная, че неговото истинско име е Люк. Смени го на Тайсън, за да звучи по-страшно. Хората могат да се разровят малко в интернет и сами да се убедят в това. В бокса, името Тайсън е по-лесно за продаване от името Люк. Много от нещата, които той казва и прави, са просто игра, никога не бива да се приемат насериозно или да им се придава стойност. Може и да казва, че иска да се бие с мен някой ден, но как да се довериш на човек, който дори не използва истинското си име?”, каза Уайт пред “Сън”.

“Крадеца на трупове”, който е настанен в каравана за предстоящия си мач с Александър Поветкин, определи себе си като по-подходящ от Фюри за прякора “Цигански крал”.

“Шофирах 40 часа с трите си кучета, за да отида на лагер в Португалия за 22 седмици, далеч от дома. Сега живея в каравана от една седмица, преди да се бия с опасния руснак, в полето, до магистралата. Готов съм да се изправя срещу всеки, затова аз съм истинският “Цигански крал”. Тайсън Фюри казва, че е той, но не е. Той е имал привилегии, докато расте, учил е в лъскаво училище в скъп квартал и живее в прекрасна къща. Какъв циганин е той?”.

View this post on Instagram

Loyalty, we are one. #doglife

A post shared by Dillian Whyte (@dillianwhyte) on