Начало Бокс Дюбоа: С няколко корекции ще победя Джо Джойс

Дюбоа: С няколко корекции ще победя Джо Джойс

Дюбоа: С няколко корекции ще победя Джо Джойс
0

Даниел Дюбоа е убеден, че ще победи Джо Джойс при евентуален реванш. Младокът загуби след изключително добре изиграна тактически битка през 2020 година.

Джойс държеше отлично дистанцията и с премерени прави унищожи окото на съперника си. „ДДД“ бе принуден да коленичи и не можа да продължи битката.

„Уверен съм в уменията си“, Дюбоа сподели пред Sky Sports.

Дюбоа коленичи пред Джо Джойс (ВИДЕО)

„С помощта на новия ми треньор и отбора, който сформирахме всичко ще бъде по-различно. С няколко корекции ще победя Джо Джойс. Готов съм да се бия с всеки в момента и скоро ще бъда на линия за световната титла.“

„Вече натрупах известен опит на ринга, не съм като в началото. Взех си поуките и искам да получа шанс за отмъщение. Оттървах се от грешното мислене“, допълни Дюбоа.

При нова загуба обаче младата надежда ще изпадне в изключително неприятна ситуация и ще се срине в ранглистата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.