Начало Бокс Дюбоа вдигна мерника на Тревър Брайън
0

Дюбоа вдигна мерника на Тревър Брайън

Дюбоа вдигна мерника на Тревър Брайън
0

Даниел Дюбоа е все по-близо до възможността да получи така очаквания сблъсък с Тревър Брайън. Двамата бяха гласени за мач още в средата на миналата година, но в крайна сметка до такъв не се стигна. Изглежда обаче сега ситуацията се променя, като „Динамита“ заяви, че сблъсъкът с шампиона на WBA в тежка категория (междинна титла) все пак ще се състои.

Дюбоа се върна към водещите позиции на организацията, след като последователно победи Богдан Дину и Джо Кузуману. В момента той е №1 в класацията, непосредствено зад Брайън. Американецът от своя страна се готви за мач на 29 януари, като търси своята 22-ра поредна жертва. Името на противика му обаче все още не е оповестено.

Мачът с Брайън ще се случи. Това е битка, която искам и титла, която преследвам. Надявам се, че много скоро ще имаме потвърждение в тази посока. Когато ми предложиха тази битка през миналата година, се развълнувах. И това не се е променило“, коментира ситуацията Дюбоа.

Според него, двубой с Брайън ще му донесе огромен позитив и ще го изведе до следващата стъпка – основен претендент на WBA и съответно евентуален мач с Олександър Усик.

Честно казано Тревър изобщо не ме впечатли. Видях, че има 21 победи, но това нищо не означава, защото не се е бил с никой реално. Вярвам, че ще направим солидно шоу, след което той вече няма да е непобеден“, закани се още „Динамита“.