Начало Бокс Усик показа форма в нечовешки условия
0

Усик показа форма в нечовешки условия

Усик показа форма в нечовешки условия
0

Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO Олександър Усик показа, че не се притеснява от студеното време в Украйна. Дори напротив. Той публикува кадри от една от тренировките си, която провежда при минусови температури на улицата.

По всичко личи, Усик вече е стартирал по-активен етап на подготовка, като вече се готви за реванша с Антъни Джошуа. Битката за поясите в тежка категория трябва да се проведе в началото на април, като се очаква отново да бъде на британска територия.

34-годишният Олександър показа снимка, на която се готви в снежна обстановка, където води бой със сянка. В същото време личат и доста бурните метеорологични условия, като на кадъра се вижда, че става въпрос за изключително силен вятър.

Докато Усик провежда тренировките си в сурови условия и калява не само тялото, но и волята си, то Ей Джей заложи на друг модел в последните месеци. Британецът обиколи няколко салона в САЩ, както и в Дубай, в търсене на нови решения, за да си върне поясите. Очаква се в скоро време той да обяви кой треньор ще причисли към Роб Макракен, който да се опита да му помогне в начинанието.