Начало Бокс Джейк Пол иска $15 милиона за бой с Фюри в Лондон
0

Джейк Пол иска $15 милиона за бой с Фюри в Лондон

Джейк Пол иска $15 милиона за бой с Фюри в Лондон
0

Джейк Пол обяви, че е готов да пътува до Англия, само и само да проведе двубоя с Томи Фюри. Ютубърът обаче посочи цената, срещу която тази среща може да се осъществи на територията на Лондон.

Двамата трябва да се бият на 6 август в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк. Мачът им обаче е поставен под въпрос, тъй като британецът получи отказ от граничните власти, за да пътува до САЩ. Днес те трябваше да застанат лице в лице, но заради контактите на фамилия Фюри, свързани с хора, попаднали в забранен списък за достъп до Америка, сега това няма как да се случи.

Говорихме с адвокатите на Томи. Те го съветват да отиде до американското посолство и да си оправи нещата, но той нещо се размотава. Това ме навежда на мисълта, че или го е страх от мен, или се опитва да извърти нещата така, че да се бием в Англия. Добре, няма проблем. Но всяко нещо си има цена“, обяви Джейк Пол.

След което ютубърът назова и сумата. „Покажете ми 15 милиона долара. В Америка имаме повече платени канали, продаваме повече билети и имаме по-добри спонсорства. Аз ви показах, какво може да натрупаме с този мач. Сега е ваш ред“, каза още влогърът.