Начало Бокс Джейк Пол отхвърля потенциалната битка с Конър Макгрегър след победата над Нейт Диас

Джейк Пол отхвърля потенциалната битка с Конър Макгрегър след победата над Нейт Диас

Джейк Пол отхвърля потенциалната битка с Конър Макгрегър след победата над Нейт Диас
0

Джейк Пол знае какво иска да прави по-нататък, след като победи Нейт Диаз в техния боксов мач и това не е сблъсък с Конър Макгрегър.

Пол (7-1) победи Диаз (0-1) с единодушно съдийско решение в събота в American Airlines Center, възстановявайки се от единствената си загуба в кариерата срещу Томи Фюри по-рано тази година. Това беше може би най-доброто му представяне до момента в боксовият ринг.

„Този ​​натиск е намален“, каза Пол пред MMA Junkie и други репортери на пресконференцията след двубоя. „Знам, че ми е писано да бъда тук и направих точно това, което казах, че ще направя, а именно когато загубих, се върнах и станах по-добър. Показах на света как да губиш на най-голямата сцена и след това да се връщаш и да печелиш на най-голямата сцена.”

Занапред Пол каза, че възнамерява да преследва реванш с Диаз в ММА под флага на PFL, след което да продължи да си проправя път нагоре в света на бокса и да достигне до крайната си цел един ден, да сподели ринга с легендарния Канело Алварес.

Не ме интересува Макгрегър“, каза Пол. „Той трябва да отиде на рехабилитация. Искам Нейт в ММА. Искам повече професионални боксьори и искам Канело.”

тагове: