Начало Бокс Джейк Пол предизвика Нейт Диаз заради шамар

Джейк Пол предизвика Нейт Диаз заради шамар

Джейк Пол предизвика Нейт Диаз заради шамар
0

Набиращият популярност в бойните среди Джейк Пол предзвика още един именит противник след победата му над Андерсън Силва. YouTube звездата победи бившият хегемон в „средна“ категория на UFC само преди ден, а по време на боксовата галавечер Нейт Диаз също привлече внимание върху себе си, като удари шамар на човек от антуража на Пол и така предизвика охраната на събитието да го ескортира то изхода на спортната зала в Глендейл, Аризона.

„Нейт Диаз се държи като кучка. Всеки иска да види двубоя с мен, а той се бие по коридорите. Нейт, стига си се бил с хора за без пари. Нека го направим в ринга. Знам, че си малко бавен, приятел, но нека този двубой се случи“, каза Джейк Пол на пресконференция след битката със Силва.

Пол, който вече е със статистика от шест победи в шест двубоя, допълни, че е разбрал за сбиването след галавечерта.

„Това е типично за Нейт. Той е уличен гангстер. Иска да се прави на корав, но не е. Защо иначе да удря шамар на някого в коридорите на залата?“

Диаз присъстваше на боксовата галавечер, тъй като негов съотборник и приятел Крис Авила имаше двубой срещу Майк Варшавски (друг YouTube влогър). Авила спечели със съдийско решение. Диаз от своя страна за последно влезе в клетката на UFC през септември. Тогава той отказа Тони Фъргюсън в четвъртия рунд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".