Начало Бокс Джо Джойс приключи Хамър и пожела поясите

Джо Джойс приключи Хамър и пожела поясите

Джо Джойс приключи Хамър и пожела поясите
0

Джо Джойс победи Кристиан Хамър при завръщането си на ринга след едногодишна пауза. Британецът събори съперника си четири пъти на пода и срещата им приключи в четвъртия рунд след технически нокаут.

Двамата оглавиха бойна галавечер в „Уембли Арена“, Лондон.

Хамър също пусна някои добри попадения, но Джойс ги пое всички без проблем. Успехът е от голямо значение за него, за да продължи да е сред претендентите за световната титла в тежка категория.

„Доволен съм от представянето си. Винаги може и по-добре. Активен съм, искам своя шанс за пояса“, обяви Джойс след победата.

Тя е общо 14-а за него от 14 мача, като 13 приключи с нокаут и само един взе с решение.

„Джо ще се бие отново на 24 септември. Ще седнем и ще преценим срещу кого и къде“, обяви промоутърът му Франк Уорън.

„Той е претендент номер едно на WBO. Поясът ще бъде заложен на 20 август, така че няма как да се срещнем веднага срещу победителя“, уточни импресариото.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.