Начало Бокс Джо Роган: Мейуедър е просто гений
0

Джо Роган: Мейуедър е просто гений

Джо Роган: Мейуедър е просто гений
0

Дългогодишният коментатор на UFC и водещ на един от най-успешните подкасти в света Джо Роган сподели мнението си за демонстративния боксов двубой между легендарния Флойд Мейуедър и популярния блогър Логан Пол, който продължи докрай и завърши без победител.

Първо, трябва да кажа, че бях много изненадан колко много очаквах тази битка. Точно преди първия гонг главата ми се въртеше от вълнение, защото всичко беше изключително вълнуващо.

Първо, Флойд Мейуедър е гений във всяко отношение. Като може би най-великият боксьор на всички времена, той успя да спечели стотици милиони долари в здрача на кариерата си, борейки се с хора, които нямаха шанс да го победят. Това е брилянтно.

Мейуедър не успя да нокаутира Логан Пол

Той намери начин да се състезава през четиридесетте и да печели повече пари от всеки активен боксьор. Това е наистина невероятно. И увереността в уменията, с които той влиза в битка с 20 години по-млад и с 15 килограма по-тежък враг… Не много от великите в спорта биха се съгласили с това. Мисля, че трябва да оценим този човек, докато е все още тук, и ни радва със своите изпълнения„, каза Роган.

Що се отнася до Логан Пол – впечатляващо е, че той успя да премине 8 рунда с многократен световен шампион по бокс в няколко категории . Освен това не само оцеля, но и успя да нанесе няколко удара. Невероятно е, че има достатъчно издръжливост за 8 рунда срещу такъв майстор като Флойд.

Признавам и двамата участници и ги поздравявам, че ни накараха да гледаме това„, допълни водещият.

Канело се хвана за главата след Мейуедър – Пол

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.