Начало Бокс Джордж Форман посъветва Макгрегър да се отдаде изцяло на бокса

Джордж Форман посъветва Макгрегър да се отдаде изцяло на бокса

Джордж Форман посъветва Макгрегър да се отдаде изцяло на бокса
0

Една от най-големите легенди на бокса – Джордж Форман, даде любопитен съвет към друга голяма звезда в бойните спортове – Конър Макгрегър.

„Големият Джордж“, който е неколкократен световен шампион в тежка категория и олимпийски шампион от 1968 г., сподели мнение, че ирландецът може да пожъне още по-големи успехи, ако се посвети изцяло на първата си любов – бокса.

twitter.com

През януари „Всеизвестния“ се завърна към смесените бойни изкуства, но претърпя загуба от Дъстин Порие. Евентуална победа на „Диаманта“ щеше да се окаже перфектният трамплин към боксов сблъсък с Мани Пакиао, но поражението от Порие уби надеждите на Макгрегър за втори мач срещу боксьор.

„За Макгрегър може и да е трудно да го приеме, но той е по-добър боксьор, отколкото ММА боец“, заяви иконата от тежката категория.

„Предпочитам да го наблюдавам като боксьор. Мисля си, че ако се бие сега с Мани Пакиао, то той може и да спечели. Най-добрите му години в клетката са зад него. Но това може да не е точно така при бокса.

„Да, Мани си остава фаворит, но Макгрегър може да го надвие. Той знае как да се боксира, а и вече може да се приспособи бързо от ММА към бокс“, допълни Форман.