Начало Бокс Джошуа бил готов да забавлява публиката с Усик
0

Джошуа бил готов да забавлява публиката с Усик

Джошуа бил готов да забавлява публиката с Усик
0

Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа (24-1) бил готов да направи истинско шоу за публиката в двубоя с Александър Усик (18-0). Двамата трябва да се срещнат на 25 септември на стадиона на „Тотнъм“ в Лондон.

Според треньора на Ей Джей – Роб Маккракън, в момента неговият боксьор се намирал в такава форма, че ще покаже най-доброто, на което е способен срещу украинеца. Нещо повече – той щял да направи мач, който да бъде запомнен за години напред.

Ей Джей се намира в отлична форма. Тепърва ще се включа в подготовката му. Имаме достатъчно време, до мача остават 7 седмици, което е доста дълъг период за един 36-минутен двубой. Ние не планираме да стигнем до толкова“, коментира Маккракън.

Според него, Джошуа се намирал в позиция, която да го изведе до зрелищен нокаут над Усик. „Целта ни е да надграждаме с всеки мач. Това и правим. Така че, предстои да видите най-добрия Антъни Джошуа досега. Усик ще го разбере от първо лице. Това ще е мач, с който хората да се забавляват, защото и двамата са отлични бойци. Но победителят ще бъде Ей Джей“, категоричен е треньорът му.