Начало Бокс Джошуа е доволен, че светът научи как Фюри води преговори

Джошуа е доволен, че светът научи как Фюри води преговори

Джошуа е доволен, че светът научи как Фюри води преговори
0

Антъни Джошуа признава, че е доволен от разкритията в последните седмици около организацията за безспорната шампионска титла между Тайсън Фюри и Олександър Усик. Бившият шампион насочи вниманието към своя сънародник и начина, по който той води преговори за боевете си.

При мен няма публичност, така че сега съм доволен, защото хората започват да виждат как се водят преговори. Добре е, че става видима цялата помия, през която минаваме за един двубой. Аз и Усик организирахме два успешни мача. Просто лудост. Не си мислете, че ще стоя и ще чакам дъртака. Има и други големи боеве, което ме чакат. И без да имам Фюри в актива си няма да се будя сутрин и да съжалявам за цялата си кариера. Ако той е готов, и аз съм готов, ако не е, няма. Все тая“, каза „Ей Джей“, цитиран от Boxing Scene.

Джошуа призна също, че на два пъти е сядал на масата за преговори с „Циганския крал“. Веднъж преди първата среща с Усик и веднъж през миналия декември. И в двата случая резултатът бе ясен.

Антъни сега се готви за двубой с Джърмейн Франклин на 1 април в Лондон. Това ще е първата му изява в мач без заложен пояс от 2017 г. насам.