Начало Бокс Джошуа планира нокаут срещу Усик в реванша

Джошуа планира нокаут срещу Усик в реванша

Джошуа планира нокаут срещу Усик в реванша
0

Антъни Джошуа разкри подробности около нагласата при първия сблъсък с Олександър Усик и какъв ще бъде планът на него и екипа му за реванша, който ще се проведе по последни данни на 23 юли.

„Битката с Усик продължи 12 рунда в моите мисли. Това беше моят план за игра, защото мислех, че мога да се надигравам с него като боксьор. И мисля, че той спечели два рунда повече от мен. Така той стана шампион“, сподели Джошуа пред „The ​​Sun“, цитиран от „Boxing Scene“, мнението си по отношение на първия двубой между двамата. Припомняме, че украинецът отмъкна шампионските пояси на „Ей Джей“ в последния му професионален двубой. Това се случи на боксова гала, състояла се на стадиона на футболния отбор Тотнъм на 25 септември 2021 година.

„..Целта сега е да се върнем към основите и да търсим нокаут. Винаги чувствам, че когато правя спаринги или се бия с хора, всъщност виждам как духът им притихва. Честно казано, когато гледах този човек (Усик) директно в очите и наблюдавах тялото му, можех да прочета, че след всеки удар този човек бавно избледнява“, анализира още бившият световен шампион на WBA Super, WBO, IBF и IBO.

Джошуа има баланс от 24 победи и само 2 загуби в своята професионална кариера в бокса. Пораженията са от Анди Руис-младши през 2019 година и от Олександър Усик.

„…Изкуството на бокса е да удряш и да не те удрят… Моят стил е да държа близка дистанция и лично и да затруднявам човека. Така че това е планът на играта ми”, завърши Джошуа.