Начало Бокс Еди Хърн отсече: Джошуа ще направи това, което Фюри не успя – да нокаутира Нгану

Еди Хърн отсече: Джошуа ще направи това, което Фюри не успя – да нокаутира Нгану

Еди Хърн отсече: Джошуа ще направи това, което Фюри не успя – да нокаутира Нгану
0

Изненадата този уикенд се случи. ММА боецът Франсис Нгану не просто изнесе силна боксова продукция между въжетата срещу Тайсън Фюри, успя да го повали, но и дори породи въпроси относно решението на съдиите да присъдят победата на британеца. Оттук насетне предстои да видим дали камерунецът ще задълбочи интереса си към бокса или ще се върне към познатото поприще в октагона. Каквото и да реши той обаче, въпросите за потенциална възможност за нов двубой срещу високопозициониран боксьор от тежката категория вече търсят своите отговори.

А кандидати не липсват.

Еди Хърн, дългогодишният мениджър на бившия световен шампион Антъни Джошуа вече изрази увереност, че неговият клиент има потенциала да направи това, което Тайсън не успя – да нокаутира Нгану.

Пуснете Антъни и той ще довърши кариерата на Фюри. Или дайте възможност на Нгану за нов голям бой, за да може Джошуа да го нокаутира за три рунда. Не е проблем. Забравете за Фюри – Усик, безсмислена битка. Никой не се интересува от този бой. Не мога да повярвам какво гледах. Фюри дори не се опита. Нгану беше толкова уморен, че Тайсън просто трябваше да настъпи напред„, коментира Хърн за Boxing Social.

Хърн допълва, че моментът е подходящ за двубой между Джошуа и Фюри.

„Казвам ви – Джошуа ще го победи без да се затруднява, ще го спре и ще довърши кариерата му. Ако трябва нека бъде направен Фюри срещу Усик, но Тайсън загуби от някого, който никога не се е боксирал преди. Направете Нгану срещу Антъни и вижте как някой удря Франсис правилно. Адмирации за Нгану. Но наистина ужасна ситуация„, допълни мениджърът на Джошуа.

Снимка: LAP

Екипът на Нгану се опита да създаде интерес около двубой между Нгану и Джошуа през май, но впоследствие Фюри влезе в наддаването, а преговорите се оказаха успешни. Сега предстои да видим дали Антъни и Франсис ще си дадат среща между въжетата от втория път.