Начало Бокс Eди Хърн произнесе присъдата на Джошуа – Фюри
0

Eди Хърн произнесе присъдата на Джошуа – Фюри

Eди Хърн произнесе присъдата на Джошуа – Фюри
0

Доколкото зависи от нас, Антъни Джошуа няма да има мач с Тайсън Фюри. Това са последните думи на Еди Хърн по отношение Битката на Британия, която феновете на бокса толкова дълго чакаха. Такава обаче няма да се осъществи, след като днес мениджърът на бившия световен шампион обяви, че преговорите са пропаднали.

Промоутърът е категоричен, че от тяхна страна всичко е било направено както трябва. По думите му, те дори са изпратили договор на Боб Аръм и Франк Уорън с коригирани детайли в него. Това е станало в средата на миналата седмица, след което обаче не са получили обратен отговори.

Изказването му идва в противовес на твърдението на Аръм. Легендарният мениджър заяви, че именно Еди Хърн е човекът, който задържа провеждането на сблъсъка на 3 декември в Кардиф. Според него причината се крие в страха Джошуа да запише четвърта загуба в последните си 6 мача.

Когато има преговори, има две страни. При нас няма такова нещо. В миналия понеделник, от нищото, Тайсън ни обяви срок до края на деня. Ние успяхме да изпратим нашата версия на договора, но нищо. В сряда отново имахме ултиматум. Но без да ни върнат подобрения или подписан контракт. Това не са преговори. За мен мач няма и няма да има“, категоричен е Еди Хърн.