Начало Бокс Юбенк яде златни стекове в седмицата на боя

Юбенк яде златни стекове в седмицата на боя

Юбенк яде златни стекове в седмицата на боя
0

Крис Юбенк-младши обяви своя нов нутриционист. Това се случи, след като посети ресторанта на популярния турски майстор на барбекюто и звезден месар Нусрет Гьокче. Разбира се, назначението е в кръга на шегата, но самият британец явно трябва да е взел и на шега битката си с Конър Бен идния уикенд.

Юбенк ще трябва да свали до килограми, които не е правил вече 14 години, а само пет дни преди мача си хапва златни стекове, които са запазената марка на Нусрет. Боксьорът поръси висококачественото месо с движение, което стана световноизвестно през 2017 година. То представлява осоляване с два пръста.

Ето как самият Нусрет Гьокче презентира блюдата на Юбенк:

Голямата битка е продължение на семейна вражда, започнала през 90-е години на миналия век.

Бащите на Юбенк-младши и Бен сега ще бъдат в ролята на треньори и ще се надяват техният наследник да покаже нужната класа между въжетата. Бойците се разбраха за междинна категория, според която Крис ще трябва да сваля килограми. Надяваме се това да върви по план и стековете да са включени в него.

Бен пък има да качи 5 килограма, ако иска да бъде с равно тегло със своя съперник.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.