Начало Бокс Флойд: Канело е на стероиди
0

Флойд: Канело е на стероиди

Флойд: Канело е на стероиди
0

Флойд Мейуедър взриви боксовата общественост обвинявайки Канело Алварес че използва стероиди. Според „Мъни”, настоящата суперзвезда в супер средна категория дължи успехите си именно на забранени стимуланти.

Бившият световен шампион нанесе единственото поражение на мексиканеца в кариерата му досега. Това се случи в много оспорвана битка през 2013-а, като резултатът от нея е коментирам и към днешна дата.

Според Мейуедър, в момента не е ясно колко от съперниците си Алварес е победил благодарение на употребата на стероиди. Той се съмнява в неговите действия и е убеден, че желанието му да премине в полутежка категория се дължи именно на факта, че ще повиши мускулната си маса чрез забранени субстанции.

Това, за което не говорим, е Канело, Канело, Канело. Стероиди, стероиди, стероиди! Не обсъждаме това, а истината е, че не знаем колко боксьори е победил, докато е бил на допинг. Може да са минали доста мачове, в които той да е използвал анаболи”, взриви боксовия свят Мейуедър.

Мъни” също така обвини Алварес, че преминава в полутежка категория, за да избегне мач с Давид Бенавидес. „Канело наистина е много корав боксьор, не го отричам. Но по мое лично мнение, той избягва Бенавидес. Дали ми харесва мачът му с Макабу? Категорично не. Вместо с него, той трябва да боксира с Давид”, каза още легендата.