Начало Бокс Флойд Мейуедър се завръща за шоу в Дубай

Флойд Мейуедър се завръща за шоу в Дубай

Флойд Мейуедър се завръща за шоу в Дубай
0

Живата легенда на бокс Флойд Мейуедър се завръща на ринга за боксово шоу на 14-и май. Той ще изиграе приятелски двубой срещу боеца Дан Мур в хотел в Дубай. Новините бяха съобщени от TMZ.

45-ুгодишният Мейуедър ще бъде подгряван от друга легенда в бойните спортове – бившият хегемон в „средна“ категория на UFC Андерсън Силва. TMZ съобщават също, че „протежето“ в бокса на Флойд Мейуедър, Баду Джак, също ще участва на бойната галавечер.

Последният двубой от този тип на Мейуедър бе срещу Логан Пол през 2021. Тогава след осем рунда се стигна ро равенство между двамата. Мур е значитлено по-непопулярен от Логан Пол. Той се боксира от 1999-а до 2016-а професионално и постига осемнайсет победи в деветнайсет срещи, но няма победа срещу опонент с положителен баланс в статистиката му.

46-годишният Андерсън Силва за последно записа победи в битки по правилата на бокса срещу Жулио Сезар Чавес-младши и Тито Ортис през 2021. Сега той ще премери сили с 35-годишния бразилец Бруно Мачадо, който също е ветеран от ММА, и има тринайсет победи и девет загуби в клетката.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".