Начало Бокс Флойд хванал Пол да не падне в нокаут след дясно кроше? (видео)
0

Флойд хванал Пол да не падне в нокаут след дясно кроше? (видео)

Флойд хванал Пол да не падне в нокаут след дясно кроше? (видео)
0

Видео, което показва как Флойд Мейуедър буквално спасява Логан Пол от нокаут, разбуни допълнително духовете. „Мъни” и влогърът изиграха 8-рундов демонстративен мач в Маями, който прикова вниманието на милиони зрители по целия свят.

Мнозина са онези, определящи случилото се като пародия на бокса, но има и такива, които оценяват уменията на Ютубърът. При всички положения обаче на преден план изниква въпросът доколко това, което двамата направиха на ринга, може да се определи изобщо като двубой.

Причината е в кадър, който показва как боксовата легенда не иска да нокаутира влогърът. На видеото ясно се вижда как Логан Пол опитва десен прав, но Мейуедър го избягва, след което контрира с дясно кроше точно зад ухото на противника си. В последствие той добавя и ляво и изведнъж Ютубърът буквално ляга отгоре му.

Вместо да го довърши, както би направил по традиция „Мъни”, той го прегръща и сякаш го спасява от падане на пода. Дали това е щяло да доведе до нокаут или Логан е можел да се изправи, никога няма да разберем. Но кадрите ясно показват развоя на събитията.

Припомняме, че правилата между двамата изключваха точкуване, което неминуемо щеше да означава и успех за Мейуедър. Единственият изход от срещата бе с нокаут или равенство. Този мач донесе на Флойд 100 милиона долара и осигури на Логан Пол чек за $20 милиона…