Начало Бокс Франк Уорън: Фюри каза, че това е най-добрият му лагер преди двубой

Франк Уорън: Фюри каза, че това е най-добрият му лагер преди двубой

Франк Уорън: Фюри каза, че това е най-добрият му лагер преди двубой
0

Франк Уорън, който е ко-промоутър на Тайсън Фюри и организатор на боксовата гала, в която неговият боксьор ще защитава световната си титла на WBC в тежка категория срещу претендента Дилиън Уайт, сподели подробности около сблъсъка.

Той изрази удивление, че двубоят, който най-вероятно ще бъде последен за Фюри, отчита такъв широк отзвук в медии, фенове и сред обществото.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

„Това е европейски рекорд за двубой с 94 000 продадени билета. Ще бъде фантастична нощ, без съмнение, че имате най-добрата тежка категория от своето поколение и шампион на WBC срещу един млад мъж, какъвто е Дилиън, който е чакал толкова време за такъв сблъсък. Той получи битката и знаем, че е в страхотна форма и състояние, разгледахме някои от кадрите и видяхме колко усилено е тренирал“, разкри Уорън, цитиран от „BoxingScene“.

Боксовата гала, която ще бъде оглавена от сблъсъка Фюри – Уайт ще се състои тази събота – 23-ти април в Лондон на стадион „Уембли“. Двубоят е първи за Фюри в родината му от 2018 година насам.

„Тайсън е тренирал усилено и имахме доста разговори през последните няколко седмици и той ми каза, че това е най-добрият тренировъчен лагер, който някога е имал. Това е доказателство за Шугархил Стюард и целия екип, че са го докарали до мястото, където е. Вие имате и двамата момчета в отлично бойно състояние. И така, какво ще получите през нощта на 23 април? – Една страхотна битка“, категоричен е Уорън.