Начало Бокс Фюри – Чисора пред 75 хиляди в Кардиф
0

Фюри – Чисора пред 75 хиляди в Кардиф

Фюри – Чисора пред 75 хиляди в Кардиф
0

Тайсън Фюри срещу Дерек Чисора пред 75 хиляди зрители на националния стадион в Кардиф. Доскоро това звучеше напълно нереално, но ето, че е много близо до това да стане абсолютен факт. Световният шампион на WBC и „Войната“ са на един подпис от възможността да се срещнат за трети път в кариерите си. При това в етап, който едва ли някой си е представял.

По всичко личи мачът ще се проведе през декември, като информацията в тази посока идва от ESPN. „Циганския крал“ вече обяви, че се връща за мач с Чисора, а всички специалисти са категорични в едно – това ще бъде среща, с която Тайсън да подгрее за обединяващ сблъсък за всички пояси с победителя от Олександър Усик и Антъни Джошуа.

Фюри предизвика „Войната“ да приеме предизвикателството, а отговорът не закъсня. „Пращай договора“, отсече Дерек в социалните мрежи.

Освен битката с Чисора, Тайсън обяви и още една, любопитна новина. Става въпрос за треньора, с който ще се готви за трилогията с доскорошния му приятел. Това е Айзък Лоу.

Избрах Айзък за мой треньор, защото докато бях с Питър (Фюри), той беше там. Докато бях с Бен (Дейвисън), Айзък беше там и когато бях с Шугър Хил, той отново беше до мен. Той ми дава информация и ме познава по-добре от всеки друг на планетата. Страхотен екип сме. Винаги сме били заедно и ще завършим заедно“, каза Фюри.