Начало Бокс Фюри разкри кога се завръща на ринга

Фюри разкри кога се завръща на ринга

Фюри разкри кога се завръща на ринга
0

Тайсън Фюри, който е световен шампион на WBC в тежка категория, разкри в интервю, че се очаква следващият му сблъсък да се проведе през февруари или март 2022 година.

„Определено ще се бия в края на февруари или в началото на март, един милион процента“, увери Фюри, добавяйки:

„Ако не се случи ще уволня целия си промоутърски екип и ще се промоутирам сам, ще създам Gipsy King Promotions“, категоричен беше Фюри пред световната преса, цитиран от „fight-bg.com“.

Припомняме, че Тайсън Фюри защити успешно световната си титла в тежка категория на WBC, нокаутирайки в 11 рунд Дионтей Уайдър в главния сблъсък на бойна гала, състояла се на 9 октомври в Лас Вегас и все още няма загуба на професионалния боксов ринг (31 успеха (22 с нокаут) и 1 равенство (срещу Дионтей Уайлдър в първия сблъсък между двамата)).

„Във всеки случай ще се бия в края на февруари или в началото на март. Това е сто процента гарантирано. Не ми пука срещу кого ще е, защото крайния резултат винаги ще бъде един и същ: ще победя и ще нокаутирам копелето“, добави още ирландецът.

Междувременно тези дни Фюри заяви, че е готов да пренебрегне решението на WBC (Световния боксов съвет отказа да нареди задължителна защита)и въпреки всичко да се бие с Дилиън Уайт. За да го направи обаче, „Циганския крал” си има цена, която не възнамерява да свали.

Според медиите на Острова, световният шампион в тежка категория няма проблем да се изправи на ринга с „Крадеца на трупове”. Това ще се случи, ако Фюри да получи 80 процента от приходите и твърдия хонорар, предвиден за сблъсъка!