Начало Бокс Фюри за Сондърс: Още много предстои (СНИМКА)

Фюри за Сондърс: Още много предстои (СНИМКА)

Фюри за Сондърс: Още много предстои (СНИМКА)
0

Тайсън Фюри демонстрира подкрепата си за своя приятел Били Джо Сондърс. Световният шампион в тежка категория на WBC качи снимка в социалните мрежи на която са двамата със Сондърс в младежките си години.

Аз и моят приятел за цял живот Били Джо Сондърс като деца, и двамата сме световни шампиони. И още много предстои, написа Фюри в пост в профила си в Instagram с фотос на двамата, отбелязвайки че те са „цигански войни“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Me and my lifetime friend @saundersbillyjoe as kids, we both 2 time world champions. And a lot to come yet.! #GYPSYWARRIOS

Публикация, споделена от Tyson Fury (@gypsyking101) на

Припомняме, че тези дни не са от най-леките за Сондърс. Той подсказа с пост в социалните мрежи, че мисли за отказване от професионалния бокс. В края на март англичанинът се прости с боксовия си лиценз, а в началото на май Сондърс трябваше да се изправи на ринга срещу Канело Алварес в сблъсък, който би му донесъл милиони долари.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".