Начало Бокс И Варна се поклони на Стойка Кръстева
0

И Варна се поклони на Стойка Кръстева

И Варна се поклони на Стойка Кръстева
0

Златната медалистка в боксовия турнир от Олимпийските игри в Токио – Стойка Кръстева получи поредното признание за огромния си успех. Шампионката в категория до 51 килограма от японската столица бе посрещната подобаващо от легендата Ивайло Маринов и варненската спортна общественост.

В емблематичния за морската ни столица „Юнашки салон” тя се срещна с много свои фенове, като отдели внимание на всички, за да раздаде автографи и да се снима с всеки желаещ. Стойка получи плакети и цветя в знак на благодарност от представител на Община Варна за историческия успех, който постигна в Токио. Заедно с нея бяха и треньорите на женския ни национален отбор Ангел Ангелов, Фикрет Ереджебов и личният й наставник Борислав Георгиев.

Много благодаря за приятното и топло посрещане, което бе организирано от легендата Ивайло Маринов и варненската спортна общественост. За мен е чест, че бях приветствана по този начин от хората в града”, каза Стойка.

След официалната част олимпийският шампион от Сеул 1988 Ивайло Маринов организира и коктейл в чест на Кръстева и президента на родната федерация Красимир Инински. Той събра почетните гости в своя ресторант в морската ни столица.