Начало Бокс Калъм Смит обясни за преговорите с Канело
0

Калъм Смит обясни за преговорите с Канело

Калъм Смит обясни за преговорите с Канело
0

29-годишен шампион в средна категория на WBA Калъм Смит обясни какво се е случило с преговорите между него и Саул „Канело“ Алварес. Той призна, че е получил оферта, каквато пристигна и при Били Джо Сондърс, но повече никой не го е потърсил.

„Предложиха ми нещо, което намерих за твърде малко. Отказах им. Били Джо също отказа първата оферта. Но мисля, че при всички случаи Канело не е планирал бой срещу мен. Те просто ме имаха за резервен вариант. Направиха едно предложение, казаха на пресата, че отказвам и не съм чул нищо друго от тях. Те преговарят с Били Джо в продължение на няколко седмици, но не мисля, че са близо до окончателно споразумение„, каза Смит.

„Разочарован съм. Наистина не вярвах, че ще получа този двубой, но след официалната оферта започваш да мислиш как да го победиш. Исках този двубой, но късмет на Били Джо. И двамата сме световни шампиони, но аз съм номер едно в тази категория. Били Джо е добър боксьор и той го доказа. Смятам себе си за по-труден противник за Канело, но и двамата сме световни шампиони, така че и двамата сме трудни опоненти за него“, допълни разочарованият шампион.