Начало Бокс Канело: Бивол е по-голямо предизвикателство от Бетербиев (ВИДЕО)
0

Канело: Бивол е по-голямо предизвикателство от Бетербиев (ВИДЕО)

Канело: Бивол е по-голямо предизвикателство от Бетербиев (ВИДЕО)
0

Дмитрий Бивол е по-голямо предизвикателство за мен от Бетербиев. Това мнение изрази абсолютният световен шампион в супер средна категория Канело Алварес. Мексиканецът ще атакува титлата на руснака във версия WBA в лека тежка категория в неделя рано сутринта, българско време.

Звездата бе критикуван от много специалисти, че е избрал по-лек противник, в лицето на Бивол, вместо да боксира с Бетербиев. На пресконференцията на двамата, която бе последна преди да застанат на кантара в събота рано сутринта, Канело обаче изказа друго мнение по темата.

За мен Бивол е по-добрият боксьор, има повече умения от Бетербиев. Да, той също е много добър, силен, върви напред, но Бивол е различен, той ми носи по-голямо предизвикателство. Той е млад, силен и много бърз. Това наложи промяна в моя план и подготовка, подходът ми е друг“, сподели Алварес.

Самият Бивол се изказа с голям респект към мексиканеца. Той благодари за дадената му възможност да победи един от най-великите боксьори в историята. „Винаги съм искал тези мачове. Еди Хърн ми осигури този шанс и аз ще се възползвам. Цял живот съм работил за това. Знам, че цялата зала ще е срещу мен, защото това е празник на Мексико, но всъщност ще работи и в моя полза, тъй като ме мотивира още повече“, каза шампионът, който ще брани пояса си в Лас Вегас.