Начало Бокс Канело към Усман: Сядай и мълчи, ще дойде и твоят ред
0

Канело към Усман: Сядай и мълчи, ще дойде и твоят ред

Канело към Усман: Сядай и мълчи, ще дойде и твоят ред
0

Абсолютният световен шампион в супер средна категория на професионалния ринг Канело Алварес буквално размаха пръст на хегемона в полусредна дивизия на UFC Камару Усман. Мексиканецът призова „Нигерийския кошмар“ да замълчи и да спре да го предизвиква, защото в противен случай може наистина да си изпати.

Двамата си размениха закани в социалните мрежи, след като в последните няколко месеца Усман търси различни варианти да провокира Канело. Шампионът на UFC е убеден, че може да спечели в битка между тях, но според боксовата легенда, той търси единствено начин да забогатее покрай неговото име.

Началото на размяната на реплики бе поставено от мениджъра на Камару, който написа на профила на мексиканеца – „Канело е абсолютен страхливец, бие се с момчета с по 5000 последователи в Instagram, които не могат да го докоснат дори. Сега разбирам защо не иска да загуби от някой като Усман, това е стил на страхливец“.

Агентът на шампиона на UFC продължи в този стил, като замеси и Генадий Головкин и нежеланието на Алварес да се изправи отново срещу него. Отговорът не закъсня.

Самият Камару също се включи с желание да разбере кой от двамата би спечелил. „В клетката или на ринга, искам да разбера кой ще пострада в мач между нас. Не си ли любопитен?“, провокира нигериецът.

Предизвикваш ли ме? Искаш да изкараш пари, нали така? Знаеш къде ще стане това, но сега сядай и мълчи, защото твоят ред още не е дошъл, преди това имам да пиша история. После ще си ти“, отсече Алварес.

Мексиканецът ще се изправи на 7 май срещу Дмитрий Бивол в мач за световната титла на WBA. Битката ще бъде в лека-тежка категория в Лас Вегас.