Начало Бокс Фюри с яростна защита на Майк Тайсън за побоя в самолета
0

Фюри с яростна защита на Майк Тайсън за побоя в самолета

Фюри с яростна защита на Майк Тайсън за побоя в самолета
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри направи яростна защита на своя идол – Майк Тайсън. Поводът бе побоят, който „Железния“ осъществи върху пасажер по време на самолетен полет през миналата седмица.

Видеото от инцидента обиколи света, като стана ясно, че въпросният мъж е сериозно почерпен и дълго време е „опъвал“ нервите на легендата, като го обижда и му говори провокативно. В резултат 55-годишният Тайсън не издържа и нанесе серия от удари на човека. Полицията се зае със случая, но набитият е отказал да съдейства активно и не е ясно дали ще има други последици за самия Майк.

В тази връзка Тайсън Фюри също взе отношение по темата. „Майк Тайсън е истински звяр. Не може да се бъзикаш с него, защото не знаеш какво ще последва. Как може да ръчкаш лъва с пръчка? Колко време може да ръчкаш мъж, преди да направи нещо по въпроса?“, започна коментара си „Краля на циганите“.

Майк си е Майк. Той не е получил името „Най-лошия мъж на планетата“ за едното нищо. Ако онзи е достатъчно мъж, за да дразни Тайсън, да го тормози, да го обижда, тогава трябва да е достатъчно мъж и да понесе удар в лицето“, категоричен е Фюри.

И допълни, че той самият би платил, за да може Майк да го удари. „Той трябва да си плати за случилото се. Сега ще разправя на всички, че е бил ударен от легенда, световен шампион, Майк Тайсън. Аз лично бих платил, за да ми се случи това“.