Начало Бокс Кирил Русинов със специална награда
0

Кирил Русинов със специална награда

Кирил Русинов със специална награда
0

Един от най-обещаващите ни боксьори Кирил Русинов получи днес поредно признание. Националът ни се срещна с кмета на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, която му връчи Специалната награда от провелата се церемония „Спортист на годината“ през месец януари. Поради ангажиментите си с представителния ни тим, Русинов не успя да отиде на събитието.

Всички ние се радваме на твоите успехи и постижения. Горди сме, че община Тетевен притежава спортисти като теб – талантливи, амбициозни и целеустремени. Продължавай да вървиш напред, затвърждавай името и репутацията си и помни, че по този начин ти градиш авторитета и престижа на нашата Община“, каза д-р Бояджиева по време на срещата.

Русинов изказа своята признателност за наградата, която получи и подчерта, че трябва да се продължи политиката в подкрепа на младите спортисти и тяхното развитие. Националът е три пъти шампион на България при младежите, има 4 участия на европейско първенство и две на световно, 14 пъти шампион на България в 4 различни категории, два пъти е бронзов медалист на международния турнир за Купа „Странджа“.