Начало Бокс Фюри изригна срещу Уайт: „Страхливец“
0

Фюри изригна срещу Уайт: „Страхливец“

Фюри изригна срещу Уайт: „Страхливец“
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри изригна срещу Дилиън Уайт. „Краля на циганите“ обвини съперника си че е страхливец, а причината за това е все още липсата на подпис от страна на претендента за битка между двамата.

Очаква се двамата да се срещнат на 23 април на стадион „Уембли“. За да се случи това обаче „Крадеца на трупове“ трябва да парафира контракта и да го направи официален. Той има срок до 21 февруари, за да стори това. В тази връзка Фюри не спести „любезности“.

През последните години се наслушах на много глупости от негова страна, да не говорим за последните 6 месеца. Наричаше ме страхливец и какво ли не. Ето обаче, че мачът е тук, чака само него, а той къде е? Кой е страхливеца сега? Белите пера се показват“, категоричен е Фюри.

Шампионът не спира дотук. „Мисля, че опитва да играе някакви психо игрички с мен. Сигурно ще се опита да ме извади от равновесие. Но честно казано, Уайт не е от това ниво. Той не може да ме докосне. Нито физически, нито психически и ще го докажа, когато му дойде времето. Стига да не се уплашил наистина толкова здраво, че да избяга“, каза още Фюри.