Начало Бокс Кобрата на път за Лондон: Не гледам към пенсия
0

Кобрата на път за Лондон: Не гледам към пенсия

Кобрата на път за Лондон: Не гледам към пенсия
0

Кубрат Пулев замина днес за Лондон, където в събота ще се изправи срещу Дерек Чисора в „О2 Арена“. Кобрата отпътува за английската столица заедно с брат си Тервел, както и с треньора Ибн Кейсън и останалата част от щаба, който го подготвя за реванша с британеца.

Пред медиите на летището в София Кубрат бе категоричен, че поражение от Чисора няма да означава пенсиониране, за каквото говори мениджъра Еди Хърн.

Еди Хърн да гледа за неговото поприще. Не мисля, че това е реално, който загуби да трябва да се пенсионира. Чисора е винаги интересен, скандален – не трябва да се пенсионира. Не го виждам да е зле физически, но вероятно ще направи всичко възможно, за да победи. Този път ще пробва да е малко по-различен. Вероятно ще е по настъпателен. Фаворит съм, защото съм го побеждавал. Няма нещо, в което да не го превъзхождам“, категоричен е Пулев.

Той добави и че не е притеснен от подкрепата, която Чисора може да получи от трибуните в Лондон. Но призова съдиите да си свършат чисто работата. „Пълните трибуни в “O2 Арена” не ме плашат! Много е важно съдиите да присъждат обективно. Ако съм загубил, дайте ми загуба. Важно е реферът да не пречи. Вече съм доста опитен. Моят тим сме доста задружни, сплотени и единни. Не виждам какво може да ни бутне. Имам опасения единствено от съдиите, защото сме в Лондон“, каза още Кобрата.

И обеща: „Готов съм да докажа, че съм значително по-добър, от предния път. Няма човек, който може да ми оспори първата победа над Чисора. Спортът не е война! Точно обратното на войната. Но, той е такъв стил. Харесвам, го. Казах му, че не може да обещава неща, които не може да изпълни. Не знам какви гаранции дава”.

Кубрат каза и за прословутото видео с телефона, който захапа. „Този телефон е здрав. Сложих му и калъф, че ми писна да ги чупя“.