Начало Бокс Кобрата с патриотичен надъхващ клип преди голямата битка

Кобрата с патриотичен надъхващ клип преди голямата битка

Кобрата с патриотичен надъхващ клип преди голямата битка
0

Кубрат Пулев сподели надъхващ видео клип преди битката на живота си.

Българският боксьор публикува бой със сянка от връх Зъбчето в близост до Националната спортна база „Белмекен“. Представени са красиви кадри, направени от дрон. Кобрата е избрал за фон да звучи могъщата българска гайда.

Традиционният инструмент често съпровожда Пулев при излизанията му на ринга.

Претендентът за световната титла на Антъни Джошуа се готви усилено за големия мач. Битката беше отлагана няколко пъти и по последна информация ще се проведе на 12 декември в Лондон.

Кубрат често споделя, че българите не осъзнават силата, която имат. Той обеща, че ще посвети победата на всички свои сънародници и ще донесе поясите в София. До момента България не е имала световен шампион за професионалисти в тежка категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.