Начало Бокс Кубрат Пулев: Джошуа го е страх да се бие извън Лондон

Кубрат Пулев: Джошуа го е страх да се бие извън Лондон

Кубрат Пулев: Джошуа го е страх да се бие извън Лондон
0

Претендент номер 1 за световната титла на IBF в тежка категория – Кубрат Пулев, поднови войната на думи със бъдещия си опонент Антъни Джошуа.

Колаж: Sky sports

Двамата трябва да се срещнат в сблъсък за световната титла до края на годината, но коронавирус пандемията все още не позволява на организаторите да определят точна дата и локация за мача.

По последна информация сблъсъкът ще се проведе през декември в Лондон, но от изключително значение за срещата е дали тя ще бъде пред празни трибуни или ще има фенове.

„Кобрата“ неколкократно досега заяви, че няма проблем да се бие във Великобритания, като и този път не пропусна да захапе шампиона.

„Световният шампион продължава да се бави с новата дата за мача“, заяви 39-годишният българин.

Снимки: Facebook/Кубрат Пулев

„Разбирам, че обстановката в момента е тежка, но смятам, че без проблем можем да се бием до края на годината и точно за това се подготвям.

„Няма значение къде и кога, аз съм готов.

„Последното, което ни казаха е 5-ти декември в Лондон. Него го е страх да се бие извън Лондон, така си мисля аз. Принципно можем да се бием навсякъде по света, но за мен няма проблем.

„Той е добър боксьор, има силни мачове зад гърба си… но също така има и много пробойни и дупки в играта му, които мога да използвам. Според мен той има проблем с психиката.

„Държи се арогантно и говори за мач с Тайсън Фюри, но спомнете си какво му причини Анди Руис“, заяви Пулев, допълвайки, че след Джошуа е ред на Тайсън Фюри.