Начало Бокс Лoвджой след загубата от Чар: Някой може да е сипал нещо във водата ми

Лoвджой след загубата от Чар: Някой може да е сипал нещо във водата ми

Лoвджой след загубата от Чар: Някой може да е сипал нещо във водата ми
0

Боксьорът Кристофър Ловджой, който допусна първа загуба в своята професионална боксова кариера, падайки от „редовния“ шампион на WBA в тежка категория Махмуд Чар във втория рунд при неговото завръщане, демонстрира чувство за хумор.

„Сега, като се замисля, някой може да е сипал нещо във водата ми“, заяви Ловджой, цитиран от „fight-bg.com“, припомняйки обвиненията, които отправи Дионтей Уайлдър към своя помощник треньор след поражението си от Тайсън Фюри.

Кристофър Ловджой вече е с баланс от 19 победи (всичките, постигнати чрез нокаут) и 1 загуба (от Махмуд Чар). Сблъсъкът с Чар беше първи за 37-годишният американец извън Мексико. До срещата в Германия, Ловджой беше изиграл всички предходни сблъсъци в Тихуана, Мексико.

Престани и се откажи! Доналд Дък! (Прякорът, с който Ловджой нарича Дон Кинг) – Къде си? Току-що изкарах 200 бона, човече. Но виж, имам работа за теб. Тъй като обичаш да изпращаш писма, изпрати едно до „Добро утро Америка“ и им кажи, че съм най-обсъжданият боксьор от тежка категория в Щатите. Ще се погрижа за теб, приятел. Разбрах те. Поздравявам „Диамантеното момче“ (Махмуд Чар)! Този пич дойде да се бие. Аз ще се върна“, завърши Ловджой.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.