Начало Бокс Лoвджой след загубата от Чар: Някой може да е сипал нещо във водата ми

Лoвджой след загубата от Чар: Някой може да е сипал нещо във водата ми

Лoвджой след загубата от Чар: Някой може да е сипал нещо във водата ми
0

Боксьорът Кристофър Ловджой, който допусна първа загуба в своята професионална боксова кариера, падайки от „редовния“ шампион на WBA в тежка категория Махмуд Чар във втория рунд при неговото завръщане, демонстрира чувство за хумор.

„Сега, като се замисля, някой може да е сипал нещо във водата ми“, заяви Ловджой, цитиран от „fight-bg.com“, припомняйки обвиненията, които отправи Дионтей Уайлдър към своя помощник треньор след поражението си от Тайсън Фюри.

Кристофър Ловджой вече е с баланс от 19 победи (всичките, постигнати чрез нокаут) и 1 загуба (от Махмуд Чар). Сблъсъкът с Чар беше първи за 37-годишният американец извън Мексико. До срещата в Германия, Ловджой беше изиграл всички предходни сблъсъци в Тихуана, Мексико.

Престани и се откажи! Доналд Дък! (Прякорът, с който Ловджой нарича Дон Кинг) – Къде си? Току-що изкарах 200 бона, човече. Но виж, имам работа за теб. Тъй като обичаш да изпращаш писма, изпрати едно до „Добро утро Америка“ и им кажи, че съм най-обсъжданият боксьор от тежка категория в Щатите. Ще се погрижа за теб, приятел. Разбрах те. Поздравявам „Диамантеното момче“ (Махмуд Чар)! Този пич дойде да се бие. Аз ще се върна“, завърши Ловджой.