Начало Бокс Лебедев смята, че мача между Фури и Усик зависи от моментната форма на британеца

Лебедев смята, че мача между Фури и Усик зависи от моментната форма на британеца

Лебедев смята, че мача между Фури и Усик зависи от моментната форма на британеца
0

Бившият световен шампион в тежка категория Денис Лебедев вярва, че изходът от битката за титлата абсолютен световен шампион в тежка категория ще зависи от нивото на подготовка на Тайсън Фюри и дали британецът ще успее да наложи неудобен стил на Oлександър Усик .

Дерек Чисора показа ярък пример как да се борим с Олександър“, отбеляза Лебедев в интервю за РИА Новости. „Усик имаше леко предимство пред британеца. Само една малка. Можем да кажем, че Усик не обича откровените битки, той е привърженик на класиката. Движение на краката, удар, методична работа тяло-глава. Как ще работи Усик – картината е приблизително ясна.“

Като пример Лебедев цитира битката на Усик срещу друг британски бокс играч Дерек Чисора , който до голяма степен успя да неутрализира предимството на украинеца в скоростта и уменията.

Но Фюри, формата му винаги е мистерия. Трябва да наложи битка, той знае как да го направи“, продължи Лебедев. „Използва забранени техники, които някои съдии изрично не забелязват или допускат. Всичко ще зависи от отношението на рефера към един от боксьорите.