Начало Бокс Тайсън Фюри ще се кандидатира за Премиер на UK
0

Тайсън Фюри ще се кандидатира за Премиер на UK

Тайсън Фюри ще се кандидатира за Премиер на UK
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри е готов да се кандидатира за Премиер на Великобритания. „Циганския крал“ обяви, че възнамерява да направи тази стъпка, но не в сегашната ситуация, а след 8 години.

Непобеденият на професионалния ринг боксьор направи заявката при откриването на своя ресторант в Ланкастър. В момента на Острова върви доста сериозен дебат относно най-важния пост в UK, предвид оставката на Борис Джонсън.

Искам да кажа „благодаря“ на всеки един от вас, който дойде за това откриване. Не забравяйте да гласувате за мен през 2030-а за Премиер на Обединеното кралство – гласувайте за Фюри“, заяви къде на шега, къде реално Тайсън.

Снимка: БТА

Припомняме, че преди няколко години екшън героят и бивш кечист Дуейн Джонсън-Скалата също заговори за кариера в политиката. Той дори каза, че е готов да се кандидатира за президент на САЩ на следващите избори, но изглежда това няма да се случи, поне не и на този етап.

Колкото до Тайсън, всички все още очакват решението на боксьора за неговото близко бъдеще. А именно – дали ще проведе още един мач на ринга, с който да опита да обедини всички световни титли в тежка категория, или ще се придържа към позицията, че се оттегля от спорта.