Начало ММА Джо Рогън: Ватикана е пълен с педофили (ВИДЕО)
0

Джо Рогън: Ватикана е пълен с педофили (ВИДЕО)

Джо Рогън: Ватикана е пълен с педофили (ВИДЕО)
0

Един от най-прочутите коментатори на бойни спортове в света – Джо Рогън сътвори страхотен скандал. В своя подкаст The Joe Rogan Experience американецът, който е едно от лицата на UFC, заговори за Ватикана. При това изобщо не с добри намерения.

Рогън буквално засипа с обиди и нападки светото място, което се намира в центъра на столицата на Италия Рим. Той го направи във връзка с множеството сексуални скандали, които се народиха в последните години в САЩ. Пред гостите си Франсис Фостър и Константин Кисин Рогън отчете, че има проблеми, които не получават нужния отзвук, както и такива, които се преекспонират.

Скандалът около Джефри Епстийн бе доста балансиран. Имаше позиции и мнения, нали така? Но какво да кажем за католическата църква? Защо никой не е в паника и не коментира, че Ватикана е страна, пълна с педофили? Това е държава пълна с педофили и откраднато изкуство“, изригна Рогън.

И продължи в този стил: „Това е малка държава, колко е голяма? Хиляда акра? Държава, която е в град и е пълна с педофили“.

Рогън бе предупреден от Кисин, че ако каже това в Англия, ще бъде даден на съд, защото трябва да го докаже, на което последва отговор: „Човек би могъл да докаже това нещо“.